DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 12. októbra 2011

BLOODY PHONEIX "Death To Everyone" CD 2010 (Obscene Prod.)

Toto je už sice rok starý titul, ale v grindcore muzike, tak ako u vína, predsa čas nehrá podstatnú rolu, ale naopak, práve mu pomáha. Pred rokmy , keď sme snimy raz drtili v Žiarovke, tak bolo vidieť, že týto maníci už majú niečo za sebou a nič neriešia ako problém, ale ako pohodu. Presne až zaznie prvý akord na tomto albume, tak viete, že toto je ten true grindcore starej školy. Presne podľa môjho gusta. Žiadny vyumlkovaný vysávačový sound, umelé bicie, nič z toho sa tu nekoná. Nie ako u posledných grindcore albumov, všetkých tých severských veličín. Toto je o bahne. Kvalitný ale v žiadnom prípade umelý, grindcore, starej školy, humusná basa, ktorú niekedy nerozoznáte, čo vlastne hrá, guľometné bicie a klasické minutovky. Presne takto si neajko predstavujem grindcore v roku 2010. Je to niečo nové, no stále je to staré.  Ale tu k tomu treba pravdaže ľudí, ktorý už aspoň 10 rokov tento štýl drtili a potom si založili túto kapelu. Na Obscene ma nejak nebrali, ale vtedy v Žiari to bolo super (klasická phobia z festivalových vystúpení) a bolo vidieť, že v klube dokážu divy! CD obsahuje 20 položiek, klasického grindcore, starej školy a až by som povedal, že niekedy poriadne zabrúsia do powerviolence vypalovačiek. Mne sa tento album páči, tak si povedzme že prečo by sa nemal páčiť aj vám? skúste to!
www.myspace.com/bloodyphoenix1

1 komentár:

-273,15Zbyna povedal(a)...

Naprosto excelentní album! Seru z toho a to už jsem to slyšel minimálně 50x. S tím PV taky souhlasím, kytara tam má spoutu "violence" vypadů. Super deska!!