DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 28. mája 2014

F.A.S.T. „I Don´t Care About Your Shit!!!“ 7“EP 2012 (kooperácia)

Ďalšia sedmička od južných susedov, ďalší projekt ľudí okolo Crippled Fox, ďalší krutý výprask na prdel... Materiál s čienobielym obalom zobrazujäcim zombie podobu kapely pustilo do sveta cca 7 minilabelíkov prevažne francúzskych, no je tam aj zástupca Malajzie. A čo sa tam podarilo vyryť do drážok? Od začiatku do konca len rýchly a nekompromisný fastcore zabalený v surovom zvuku s drsným vokálom. Sedmičku songov na prvej strane do vás chlapci nasádzajú, že si ani nevšimnete predely medzi skladbami a zrazu len rameno gramca zaujme základnú polohu. Rovnaké je to aj so šesticou songov na B-čku. Presvištia okolo vás s kvílením gitár a hrmotom bicích a je koniec. Tak znovu otočiť a ideme opäť od začiatku. Hoci materiál pôsobí na prvé počutie dosť chaoticky (hlavne bicie majú trošku slabší zvuk – kopák takmer nepočuť a rytmičák dosť zaniká pod cinkotom činelov), po viacerých pokusoch na ňom istotne nájdete aj zaujímavé momenty (thrashcorový úvod „Sick of life“ v duchu S.O.D., beštiálny riff v „Burning down“, či najdlhší song „Fuck you!!“, ktorý mi svojím celkovým vyznením pripomína Chaos U.K. a veľa iných). Textovo chlapci rozpitvávajú rebéliu jedincov voči majoritnému zmýšľaniu a svetonázoru o tom, ako naložiť so svojím časom a ako žiť svoj život, no nevyhnú sa ani kopancu do „čistej rasy“. 13 jedovatých pľuvancov na všetko a všetkých – načo sa s tým zbytočne srať.
Tento materiál je povinnosťou pre fanatikov do maďarskej scény, ale aj pre všetkých fastcoristov či thrasherov. Hoďte okom po okolí, istotne ho kdesi objavíte...
-Majto C.-

Žiadne komentáre: