DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 4. júna 2014

SEDEM MINUT STRACHU / ORAL PROTECTION split tape 2014 (B.O.G. Records)

Vedel som, že toto nebude prechádza ružovým sadom, plného glamrockových kvetiniek, ale toto!
Ja si fakt nedokážem predstaviť, že kto na Slovensku (teda okrem Rada Kaza) toto dá od začiatku až do konca? SEDEM MINUT STRACHU tu majú live záznam z júla 2013 z Oska. Nahrávka je tam vyjebane intenzívna, že to trhá normálne repráky, takže to nemôžete ani osoliť. Vlastne vy to ani neosolíte, lebo vás ten hluk odjebe hneď po pár sekundách. Toto je fakt, doslova zvukový terror ako hrom. Nič tam nie je čitateľné, len jeden prebudený hluk, ako koncertný záznam. Je to vlastne jeden "song" z názvom "Môj ranný chrcheľ v káve menežmentu SOZA", ale zahraný 134 krát. Legendárna je aj ich nápad, nejako právne ošetriť tento song, tak že ho zaregistrujú pod ochranou značkou SOZA. Tých songov malo byť približne 200. -)))))))))
ORAL PROTECTION trocha dávajú dole ľaťku hluku, ale je to v podstate to isté, na rozdiel od S.M.S. však trocha rozoznať aj nástroje, aj keď na to serú rovnako v tom istom hlukovom formáte.Ich set obsahuje 56 untitled songov. Až ti ešte funguje kazeťák a už ho vôbec nepočúvaš, tak touto nahrávkou jej dáš taký pohreb, na ktorý určite nezabudne!!!
-Lepra-

Žiadne komentáre: