DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 2. júla 2014

VIVISICK "Set the Apathetic Era On Fire from 1997- 2004" CD (samovydanie)

Týto Japonskí borci nie sú žiadnou neznámou u nás , lebo v Čechách sú pečený varený ako sa patrí. Ale predsa len si pripomenieme o čo ide. VIVISICK hrajú fakt hlučný punk/HC s fakt excelentným nasadením to sa rovná excelentná energia z nahrávky. Punkové riffy, zborové refrény, šialený uškriekaný vokál, trocha bordelovejší zvuk nasadenie ako cirkulárka na dvanásťhodinovej šichte na píle a je to!
Na Japonských kapelách milujem dve veci! Oddanosť štýlu a kapele, kde je normálne že tie kapely fungujú aj vyše 20 rokov a hrajú stále rovnako a  druhá najpodstatnejšia vec je Nasadenie! Ide sa stále a  všade na 110%. Nie je tomu ináč ani v prípade VIVISICK. Toto CD mapuje ich splitká, ktoré už predpokladám vôbec nezoženiete. CD (digipack, skvelá grafika) obsahuje 30songov zo splitiek s Mukeka Di rato, Struck, samostatných EP, kompilačiek. Zoradené je to pravdaže od roku 2004 po rok 1997. Čiže ako to ja volám "od deseti k pěti" -). Toto CD je určené hlavne tým, čo už nevedia zohnať ich staré nahrávky, aj keď si neviem predstaviť, že by nejaký vinylomaniak prispustil fakt, že prestane loviť tie splitká a kúpi si toto CD. Na druhú stranu je toto CD aj dobré aj pre tých, čo sa ešte s touto chástkou nestretli a radi by si nejaký ten bordel vypočuli! Nech sa páči, môžete začať!
-Lepra-

Žiadne komentáre: