DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 20. augusta 2014

IN MUNCHEN NIX LOS ! compilation 7"EP 2014 (samovydanie)

Kolektív Mníchovských kapiel vydáva túto kompilačku, ako mapovanie Mníchovskej scény a toto je jej už piate pokračovanie. Strčil mi ju do ruky bubeník z Per Capita, tak reku oboznámime sa.
BALE drhnú, rýchly old school HC so zborovýámi refrénmi. Pripomenuli mi, že by som si mohol začať púšťať starý NYHC. Skladba obsahuje všetky atribúty toho štýlu, punkové bicie, neustále zborové refrény, agresivitu. Dobré.
JELLY BRAIN sú klasický rýchly punk, taký, akých je v Nemecku fakt hodne. Je to rýchle, svieže a je to v nemčine. Dá sa ale neumieram z toho
B. stranu otvárajú CONCIERGE a keď poprehadzujete pár písmeniek v ich názve, tak vám aj hneď vyjde o čo sa chlapci snažia. Apokalipsa HC, niečo na spôsob Neurosis. Pre mňa trocha nezáživná záležitosť, uťahaná s falošným spevom.
PER CAPITA je tu jediná crust záležitosť. Majú tu tri skladby a z celého spolku šľapú najlepšie. Klasický crust/grind bordel, skladby okolo minutky. Na záver asi to najlepšie, čo kuchyňa ponúka. vyšlo v limitovanom 300 kusovom náklade.
-Lepra-
BALE
JELLY BRAINS
CONCIERGE
PER CAPITA

Žiadne komentáre: