DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 28. augusta 2014

SEDEM MINÚT STRACHU / ADOLF SHITTER split 7"EP 2014 (underground Pollution/No fucking label)

Bordelári všetkých krajín spojte sa!! Pokútne splitko dvoch pokútnych kapiel. (pokútny- nectiaci si tradície, neovládajúci svoje nástroje).
Keby ste sa niekoho opýtai, ako vyzerali začiatkom 90tych rokov sedempalce, tak vám podám tento. Hrubá diera na vinyle, ktorú už 10 rokov asi nikto nepoužíva, bez potisku (hádaj kde kto hrá), xeroxový obal, aj keď farebný s xeroxovou prílohou typu nalep,prefoť. Dá sa ešte old schoolovejšie niečo urobiť? Myslím si, že nie. Vyšlo dokonca len v 200ks náklade, takže už raritka teraz. Muzika?
SEDEM MINUT STRACHU predvedú svoj klasický, aj ke´d koordinovaný bordel, ktorý je ultraprebasovaný a tá basovká trhá. Páči sa mi to, aj cez fakt , že hosťom toto určite nepustím, lebo by na druhý deň pri dverách stáli dvaja v bielom plášti-)))))) Zaujímavé je , že už si chlapci vytvorili svojský štýl, zvuk aj prístup k bordelu. Takže prvé kroky na nabeovstúpenie už sú podniknuté!
ADOLF SHITTER vraj toto natočili v štúdiu, ale znie to ako keby ste položili kazeťák uprostred skúšobňe a len tak hrali. každý niečo, každý zle a hlavne poriadne bordelovo. Až by ste si to chceli ešte raz pustiť, tak gratulujem, ste postihnutý hlukom. Ale kvôli S,M.S. sa oplatí vlastniť túto raritku. Zaujímavé je, že ako sa dokážem preniesť na začiatok 90tycjh rokov, pri počúvaní produkcie Sedem Minut strachu, keď som si v Bratislave pod michalskou bránou v predajni hudobných nosičov, dal pustiť MEAT SHITS na plnú predajňu. Jaaj, krásne časy!
-Lepra-

Žiadne komentáre: