DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 13. augusta 2014

SEDEM MINUT STRACHU / SETE STAR SEPT split 7"EP 2014 (Awesome Moshpower Records)

Vedome si pustiť tento sedempalec je ako vedome súhlasiť s klystírom mozgu! hahahaha, ale nie. Keby som nemal rád ich tvorbu, tak sa na to z vysoka vyserem. Redakčný kolegovia Sedem Minut Strachu pokračujú vo svojej spanilej split jazde po celom svete. Tentokrát sa tu usalašili s Japonskou dvojicou, ktorých sme mohli minulý rok zhliadnúť aj na Obscene.
Sedem Minut Strachu tu majú štúdiovú nahrávku a poviem pravdu, že mne sa tie veci z normálnych štúdií páčia oveľa viac, než tie live nahrávky. toto má ten správny žíz oldschoolového noise core ducha. Názvy skladieb zase pobavia, aj keď nedokážete rozoznať, že čo je skladba, že ano -) . Takže ďalšia nahrávka, čo sa mi od nich páči. Až miluješ, nie je čo riešiť!
Japonka a Japonec SETE STAR SEPT sem dali trocha bordelovejší zvuk a aj celkovo ich bordel core je trocha úplne inde ako u Slovákov. Viac sa sústreďujú na zrozumitelnejšie improvizovanie a nemajú na tom sto kíl bahna. Je to viac čitateľnejšie. Každopádne dva rozdielne pohlady na noise core a celkom zaujímavé. Tak isto obal a celkové spracovanie je na úrovni, takže podporte aj vy našich bratov v hluku!!
-Lepra-

Žiadne komentáre: