DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 18. novembra 2014

SEE YOU IN HELL "Odvolej/Proti Proudu" flexi 7"EP 2014 (samovydanie)

No ja len čumím. Brnenský Samuraji nám vydali dve nové skladby. tentoraz ako samovydanie a na jednostrannom flexi sedempalci. Náklad 330 ks, teda poviem vám, že je to raritka už teraz. Grafické spracovanie je proste najednotku. Obal s textami obsahuje ešte samolepku a  vložený plagát s asi každým letákom na akciu, kde sa See you in hell zúčastnili. Hezký!
Flexi obsahuje dve skladby. "Odvolej", ktorá je svižná punková pecka so zborovým refrénom. Písať tu, koho S.Y.I.H. pripomínajú, je ako spomínať politikovi že je zlodej. Vieme to všetci že duša tejto kapely je upriamená na krajinu vychádzajúceho slnka. Takže si pustite niečo z Japonského HC a ste v obraze. Druhá skladba "Proti Proudu" je už skladba v strednom tempe s podareným textom. Celkovo obe skladby na mňa pôsobia dosť hitovo, čiže po druhom vypočutí už trepete minimálne papučkami. Oni sa nechtiac už pomaly zosúvajú tam, kde by mal byť povedzme taký Zeměžluč a mám aj taký pocit, že čochvíľa ich nahradia na tom poste. JA nevravím že legenda Zeměžluč je zlá, ale podľa mňa tápe v tme a See You In Hell v tom majú docela jasno, nie???
-Lepra-
www.seeyouinhell.cz

Žiadne komentáre: