DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 25. októbra 2015

MINDFLAIR "Scourge Of Mankind" CD 2015 (Everyday Hate Rec.)

Veteráni Nemeckej Grindcore scény, vyvrhli na svet svôj nový počin. Na moje počudovanie, žiadny split, ale rovno full album. Ale priznajme si, že zase full albumov zase toľko nemajú. Asi to ide tým vekom.
Ani neviem čo písať o tejto muzike. Všetko je tu dotiahnuté do dokonalosti, od zvuku až po muziku. Muzika je grindcore, ale chlapci používajú trocha viac technickejších riffov, ktoré prejdú občas do klasických punkových vypaľovačiek. Mohutný zvuk, tri druhy vokálov, klepačky, technické stopy, občas sa spomalí ale väčšinou drhnú stredné tempo. No a vtedy nasadia svoje technické riffy, až občas nadobudnete dojem , že v každej skladbe zaznie ten istý riff. Prvý dojem z celého albumu je ten, že sa to zlieva do kopy a skladby sa podobajú jedna k druhej,a ko keby ste si kúpili balík 13 tich vajec. Postupne však  vďaka stálemu počúvaniu aj začnete skladby rozoznávať a je to už celkom nášup. Ale beztak sa nezbavíte už nikdy toho pocitu, že sa to zlieva. Na "vine" je asi fakt, že každá skladba má rovnakú štruktúru.
Odhliadnúc od tohoto, tu máte fakt kvalitný grindcore, ktorý v sebe mixuje technické riffy, death metalový zvuk a grindcore urvalost a rýchlosť. Pri tejto kapele ani moc nie je o čom debatovať. Je to už overené časom a proste ani keby chceli, nevedia sklamať.
-Lepra-
https://mindflair.bandcamp.com/album/scourge-of-mankind

Žiadne komentáre: