DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 17. marca 2016

FUCK THE FACTS , ABORTION 15.3.2016 Bratislava,fuga


Hrať koncert v utorok, má také svoje malé čaro. Hlavne, keď si v práci nezobriete voľno a naivne si myslíte že ešte to zvládnete ísť z práce na koncert, odohrať ho , cestovať 80km domov a potom ešte ráno vstať o 5,00 do práce. Každopádne sa to zvládlo aj za cenu celodenného zývania.
Vyrážame tak na doraz a navyše ešte mynieme odbočku z dialničného obchvatu a tak si poblúdime po meste, aj vďaka rozkopaným uliciam. Je sranda že dva rozdielne navigácie sa nevedia zorientovať v hlavnom meste našej banánovej republiky.
ABORTION
Naštastie dorážame v pohode aja si neviem ani za boha zvyknúť na nové priestory Fugy v nacentratejšom centre mesta. Chýba mi ten olejový puch zo starej Fugy. Začíname okolo deviatej a ja mám trocha obavy, že predsa je len utorok a na koncerty sa vtedy nechodí. Ale naštastie sa mýlim a nakoniec sa vyše 50 ľudí nazbiera v pohode. Odpaľujeme to v kľude a zahráme celý repertoár a navyše ešte pridávame bonus vo forme skladby "Hroch Karol" od Vrbovských Víťazov. ľudia tlieskajú, občas sa zbesnia ,ale celkovo pohodička na 100%. U nás spokojnosť a myslím si, že aj u obecenstva.
Kanaďania FUCK THE FACT som videl prvý krát na Obscene a tam s ami fat páčili, lebo predviedli celkom energické grindcore tornádo na čele s malou/veľkou speváčkou.
FUCK THE FACT
Zvuk poňali celkom basovo a tak občas nevynikli klepačky a viac bolo aj pomalých sludge vecí. Energia však bola tu a vokálne duo speváčka/basák (čo mal vyše 2 metrov) sa o to starali riadne, podporovaný mechanicky presným bubeníkom. Ináč na margo bubeníka, na kopáku mal nastriekané logo starého squatu z Kodane, kde sme voľakedy s Abortion skúšali , keď sme tam pobývali. Bubeník len odvetil, fakt?? Ani som nevedel čo to je -)))
Koncert utiekol ako vodopád a po nejakej polhodinke končia aj Kanaďania. Trocha ešte kecáme, nikomu sa nechce domov, ale som neoblomný,lebo budík o piatej nepustí. takže hor sa na cesty a pekný koncert je za nami.
-Lepra-
Fotky- Trash Keep

Žiadne komentáre: