DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 1. mája 2016

SEDEM MINˇUT STRACHU / UNCONSCIOUS DISHARMONIC MALFUNCTION split 7"EP 2016 (Bog Records)

Trojica junákov z grindcorova údolia žiarského, sa rozhodla že dobehne vo vydávaní hudobných nosičov, všetky tie zameškané roky, ktoré ako mladý milovníci hluku, strávili v roli fanúšika.
S.M.S. nič nemenia na zvykoch a prístupe k svôjmu hluku,akurát trocha mi vadí, že kvalita ide trocha dole a chýba mi ten hutný bordel, čo produkovali predtým. tentoraz je to také v stredoch, čo sa týka zvuku, až mierne vo výškách, ale bordel má svôj recept rovnaký. Hluk, čo držia po kope bicie a do toho dva neandretálske kvílenie  dvoch basákov. Monolit hluku, ktorý začne na začiatku,ako položíte a končí bez prestania, až kým sa ihla nedvihne. Desať bodov za obal a nejakú mínuská za zvuk.
U.D.M. sú Japonci, čo je zem zaslúbená hluku a vlastne oni dali svetu noise core. Ich strana obsahuje 5 vecí, ktoré nesú základy noise core, čiže bicie, nejaké struny, vokál a ešte klasický harsh noise. Všetko skreslené a sprízdnené do takej polohy, že to už hraničí s počúvateľnosťou. Ale zaujímavé je to po každej stránke, hlavne čo sa týka pestrosti použitých hlukových nástrojov a na takto krátku minutáž je to priam ideálne. Skúste si túto raritku zohnať, vyšla len v náklade 313 kusov a pomučiť sa trocha!
-Lepra-

UNCONSCIOUS DISHARMONIC MALFUNCTION
SEDEM MINUT STRACHU

Žiadne komentáre: