DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 12. augusta 2016

PARFUMERIE „Transmundane And Unprofessional Delocation Of Superfluous Extremities, Organs And Rare Tissues“ 7“EP 2014 (kooperácia labelov)

Parfumerie je jednou z ďalších kapiel neúnavných maniakov z Archagathus. Keďže všetko do čoho vopchajú títo grindery z Manitoby svoje choré chápadlá znie bombovo, neváhal som ani chvíľu a pri prvej príležitosti som po tomto sedempalci skočil ako farár po mladom miništrantovi. Roztečené ťažko čitateľné logo a koláž z kusov surového mäsa, klobás, salám a všemožných mäsových výrobkov napovedali, že tu sa bude gore grindovať pekne po starom. Presvedčuje ma o tom aj samotný špinavý zvuk nahrávky a všetko ostatné čo nasleduje po zaborení sa ihly do drážok vinylu. Podladené gitary, zbustrovaná basa, zharmonizované a preechované vokály na maximum a rýchle bicie s výrazným rytmičákom, ktoré občas spadnú do punkových tuca tuca, alebo dvojkopákových rytmov, no rýchlosť je aj tak základným kameňom nahrávky. Nájdete tu dokopy sedem sladieb, z ktorých väčšina nepresahuje jednu minútu. Posledná je cover z počiatkov Regurgitate a všetky ostatné sú presne v tomto duchu. Nič komplikovane, ale jednoduché a priamočiare tak by sa to čo najľahšie zarezávalo do uší. Ak máš rád gore grind v štýle 90-tych rokov, tak toto by ťa nemalo sklamať.

Jan IP


Žiadne komentáre: