DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 19. marca 2017

BRUTE "Henchmen" CD 2017 (SMA)

Po strastiplnej ceste došiel nový materiál BRUTE konečne ku svojmu vydavateľovi ktorý v krátkom čase tento album aj skutočne vydal, áno SMA bombarduje slovensky UG“ trh“ v intenzívnej frekvencii a nemyslím že tento dážď len tak utíchne v blízkej dobe...
Do celého albumu nás vnesie celkom pokludné intro- ako býva dobrým zvykom- a potom už čaká pohodlná masáž, prvá pieseň „Mutual Punishment“ je technicky skvost dáva jasne najavo že čosi je inak- neľakajte sa „technický“ neznamená byť nutne na pretekoch- všetko zo sebou krásne ladí !
BRUTE ukazujú na tomto albume jasný krok v pred a utužujú pozíciu na Slovenskej scéne, album neznie nijak nútene a ide do uší sám- u predchodcu „Pillory“ som mal trochu problém sa plne sústrediť a nedokázal som sa plne vžiť do hudby, aj preto som mal trochu obavy akú cestu si chalani výberu a myslím že zvolili správnu- koktail techniky, brutality a melódii namiešaný v správnych dávkach dokážu len hudobníci zo skúsenosťami a tie už členovia BRUTE rozhodne majú!
Na stoličku za biciu súpravu v štúdiu opäť zasadol skvelý Jirka Zajíc (HEAVING EARTH,CULT OF FIRE,AHUMADO GRANUJO...) a úprimné nezávidím hrať tieto party novému bubeníkovi Marekovi Baranovi tieto party kde tečie pot a krv... Samozrejme držím palce a snáď sa týmto pádom zostava konečne uzavrie a spolči do pevného celku!
Behom 35 minút tejto nahrávky mnou prechádza doslova okamžikom, človek na nejakú nudu ani nemá čas pomyslieť- neostáva nič iné ako stlačiť „Play“ odznova a tento rituál sa bude najbližšie dni opakovať dosť často...
Skvelá hudba, skvely album!!!

-AdamParazit-



Žiadne komentáre: