DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 8. mája 2017

ACID FORCE "Atrocity For The Lust" CD 2017 (Support Underground)


Viacerý na retro thrash vlnu mrmlú, že už tu to bolo a že je to všetko obohratá pesnička, ale treba si uvedomiť v prvom rade, že vývoj hudby sa už zavrel do kruhu a už sa budú na nás valiť len módne vlny štýlov, ktoré tu už raz boli. ale priznajme si, že radšej Thrash, ako nejaký Glam rock, nie?
Ja proti tomu nič nemám, lebo v týchto mladých vidím presne nás v roku 1989. Ešte sme boli aj rovnako oblečený-)
No ale k muzike. Po EP "Towards The Nuclear Load" tu majú chlapci konečne aj full album. A to že si na ňom dali záležať, už vidíte v samotnom prevedení (pekný digipack), aj v kvalite nahrávky (zvuk). CD obsahuje 10 pieseniek v starej tradícii Bay Area Thrashu (tak sa tomu v devedesiatých rokoch hovorilo) a v znamení kapiel typu Exodus,Death Angel ,Testament atd.. Nikdy som nebol extra fanúšik tohoto štýlu thrashu, skôr mi pasovala Nemecká vetva,ale rád som si ich vypočul vždy.
Presne v štýle hore vymenovaných kapiel sa nesie aj muzika týchto mlaďasov.
V skladbe "Speedtrain" dokonca zarúbu takú Iron Maiden sólovku, že až. Ako intro použili aj Lemmyho (z rovnomenného filmu).
Môžete sa na to pozerať z dvoch strán. Buď sa tomu tešíte a tak dostanete kvalitný tharsh metal, plný mladíckého elánu a divokosti, alebo budete lamentovať nad tým, aké je to klišovité a že to tu už raz bolo. vyberte si. ja sa držím tej prvej idei.
-Lepra-
Bandzone

Žiadne komentáre: