DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 15. júna 2017

ATTACK OF RAGE "Dogma" CD 2017 (Bizzare leprous Prod.)


„Attaci“ si za 16 rokov svojho účinkovania na Grindcoreovej scéne vydobyli obrovsky rešpekt a s čistým štítom môžem povedať že právom! Nemám problém povedať že -áno- máme na Slovensku početnú skupinu Grindovych kapiel, ktoré určite nepatria do odpadu, starého železa, ba dokonca legendy svetového razenia, kapely čo vydávajú splitko za splitkom,epko za epkom- to všetko je v poriadku- tak to má byť a som vďačný za každú jednu kapelu na scéne ktorá ma čo ponúknuť!!! Lenže AoR je tak trochu iná kapela-prečo? Vysvetlím...Hoyas- to je človek,hyperaktivny,nadany,zuriaci býk ktorý si ide za svojim a nie často sa stáva aby bicmen bol leadrom kapely no lenže Hoyas je Hoyas a je perfekcionista. Časom vycipoval túto kapelu na „super grupu“ a obklopil sa spolu hráčmi ktorý svoje nástroje ovládajú nie že dobre, ale dokonale- chtiac či nechtiac v tejto kapele neostal kameň na kameni a dnes môžete držať v rukách tretí radový album „Dogma“. Keď nepočítam Intro, tak je tu 9 ostych nábojov v búchačke ktoré ležia v komore zásobníku a čakajú na ciel ktorý so 100% istotou trafia- a sú mierene aj na samotného poslucháča, ktorý sa kľudne v textoch môže nájsť- to je dobre, však kto iní dokáže človeka zamyslieť sa nad sebou a skúsiť robiť niečo inak ak sa nad sebou nezamysli sám človek? Tento efekt ma máloktorá kapela, a u nás ich teda-navzdory rešpektu a snahy- moc nie je, nevidím tu kúsok miesta pre srandu a vokál Michala Grossa tomu dáva maximum na vážnosti!!!
Asi toľko k novému albumu ATTACK OF RAGE.O vzhľade a grafike- ktorá už jaksi k AoR patri- nehovoriac! Skvelú prácu predviedli GRAPHICORES ( nie sú to „krevety“ ale zmutovane ľudské embryá)
-Parazit-

Bandzone

Žiadne komentáre: