DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 15. apríla 2018

SKLO "Sound Quadrature" CD 2017 (Nomad sky Diaries)

SKLO patrí k noisovým projektom, ktoré od 90tých rokov si pozvolna idú svojou cestou a nehľadia na okolie, trendy a ani názory. No a presne takto by to malo byť!!!!
Novinka "Sound Quadrature" sa nesie vo forme free jazzu, ktorý je pozvoľna napadaný noise prvkami, výkrikmi, hlukom, väzbením gitár a podobným veciam, na ktoré sme si už v tomto štýle zvykli. Celému dominuje a robí ju hlavne zaujímavou saxafon. Občas mi pripomenú Napalmed,ale nie je to až taký náhul, skôr sa to snaží vyvážiť tie fakty, že to balancuje na hrane čistej kakofónie a ešte šialenstvu nepodliehajúcej, počúvanosti. Nemáte po dohratí CDčka ten pocit, že pustíte plyn do baráku a zapálíte, ale v duchu aspoň na skok pod vlak myslíte, to je jasné.
Až máte trocha vzťah k free jazzu a milujete improvizáciu, skúste toto. Je nemožné pre mňa opísať vo vetách improvizáciu. radšej si to vypočujte!
-Lepra-

BANDZONE

Žiadne komentáre: