DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 23. februára 2018

Fôrgiftad "Bränd Generation" 7"EP 2017 (Phobia Records)

Švédsko a punk/HC. Tentoraz sa žiadny death metalový zvuk nekoná,ale pre zmenu sa urobí výlet do začiatku 90 tých rokov, keď asi podobne hrali skoro každá HC/Punk kapela. Bola prlná energie a nasratosti proti systému. Aj toto EP je tematicky zamerané práve na pop punk kultúru a konzumný spôsob života aj punkerov, ktorý sú zväčša len tý víkendový rebeli. Tiež obal je tematicky hodený ako keby do starých PC hier, celkom dobrý nápad a každý starý pařmen to určite ocení.
Hudba je ,ako som už spomínal, takou zmeskou ranného HC/punku,ale tento je o krapet melodickejší, teda taký zaujímavý paradox a mix až niekedy pop liniek gitary s totálnou nasratým vokálom.
Niečo ako starý Totalitär. Myslím si, že od nich je aj záverečná skladba, čo je počítačová 8 bitová muzika,kde asi prehrávajú práve jeden song od nich v inštrumentálnej podobe. Zaujímavé!
Celé EP je na rýchlosti 33, takže je pomerne dlhé (niekto by z toho urobil aj hadam 10 palec).
Dokopy 8 songov nasratého, ranného Punk/HC zo Švédska s zaujímavým desingom. Dobrá vecička!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: